Gründerfrokost om opsjons- og incentivordninger

Incentiv- og opsjonsordninger er imidlertid et skattemessig minefelt for både den ansatte og selskapet, og resultatet kan i verste fall medføre heftige uforutsette skatteregninger. Lær mer om hvordan du kan unngå dette!

Henning Eik Tomren

Forretningsutvikler
Tel: +47 952 62 876

Jørn Heggertveit

Leder Nytt næringsliv
Tel: +47 920 61 690

 

Dato: 27. april 2018       Tidspunkt: 08:30 - 10:30       Sted: ProtoMore, Britveien 4

Fredag 27. april i ProtoMore InnovasjonsLAB – opsjons og incentivordninger!

Oppstartsbedrifter har ofte begrenset med ressurser som kan brukes til ansettelser og lønn. Dette blir ofte løst med at gründeren lover aksjer i selskapet i bytte mot arbeidskraft. Mulighet for medeierskap kan ofte være en nødvendighet for at gründerselskapet kan klare å tiltrekke seg riktig og tilstrekkelig kvalifisert arbeidskraft.

Incentiv- og opsjonsordninger er imidlertid et skattemessig minefelt for både den ansatte og selskapet, og resultatet kan i verste fall medføre heftige uforutsette skatteregninger.

Det har fra i år av kommet nye regler for opsjonsordninger for ansatte i gründerselskaper. Advokat Kjetil Raknerud fra Advokatfirmaet PwC kommer til oss for å guide oss gjennom hvilke incentivordninger/opsjonsordniner som finnes, hva en gründer må tenke på før det gis bort opsjoner eller inngås incentivordninger, samt gjennomgår det nye regelverket og hvilke muligheter det gir.

Vi gleder oss til en spennende time og påfølgende diskusjoner!

Etter frokostmøtet har vi gleden av å tilby 1-1 møter med Innovasjon Norge i våre lokaler. Det blir hengt opp en liste som man kan skrive seg på under frokosten – førstemann til mølla!

 

Gründerfrokost er et tilbud fra hoppid.no og ProtoMore

 

Frokost kl 08:30 – 09:00
Foredrag kl 09:00 – 10:00 (det er mulig å gå etter dette om du har det travelt)
Spørsmål og diskusjon 10:00 – 10:30

Arrangementet er gratis.

(påmeldingsfrist torsdag 26. april)

Påmeldingskjema nederst på siden.

 

Del artikkelen: