Gründerfrokost – Slik reduserer du skatten ved investering i oppstartselskap

Gründere er mennesker som våger å satse. Hege Hollterø lærer deg mer om hvorfor.

Jørn Heggertveit

Leder Nytt næringsliv
Tel: +47 920 61 690

 

Dato: 6. oktober 2017       Tidspunkt: 08:30 - 10:30       Sted: ProtoMore, Britveien 4

Fra og med 1. juli i år ble det mulig for privatpersoner å få skattefradrag ved å investere i oppstartsselskaper. Dette er godt nytt for gründere og småbedrifter som trenger kapital for å vokse. Endelig har vi fått en ordning som favoriserer investeringer i innovasjon og utvikling. Dette er også godt nytt for investorer som nå kan få avlastet risiko ved fremtidsrettede investeringer.

Ordningen heter «Skatteinsentivordning for langsiktige investeringar i oppstartsselskap». Selv om prinsippet er greit er det mange regler knyttet til ordningen og som både oppstartselskap og investor må kjenne til før investering gjøres. Dette kan du selvfølgelig lese mer om i Stortingsproposisjonen som beskriver ordningen, ELLER du kan delta på denne gründerfrokosten hvor revisor Helge Sandblåst vil gi en innføring i den nye ordningen😊

Helge Sandblåst er statsautorisert revisor og jobber ved KPMGs kontor i Molde. Han har ledet revisjonen for en rekke selskaper innen industri, bank og finans, eiendom og tjenesteytende sektor. Helge har lang erfaring innen rådgivning, og involveres ofte i oppdrag innen skatteplanlegging, regnskap og økonomistyring.

Gründerfrokost er et tilbud fra hoppid.no og ProtoMore – velkommen!

 

Frokost kl 08:30 – 09:00
Foredrag kl 09:00 – 10:00 (det er mulig å gå etter dette om du har det travelt)
Spørsmål og diskusjon 10:00 – 10:30

Arrangementet er gratis.

(påmeldingsfrist onsdag 4. oktober)

Påmeldingskjema nederst på siden.

 

Kommentarer

Del artikkelen: