ProtoMore og iKuben nominert til Sivaprisen 2017

Dette ser vi som en gledelig anerkjennelse av den jobben som gjøres av alle i miljøet! Både ansatte, gründere og iKuben-bedriftene deler denne prisen. Det er samspillet som gjør oss …

 

Dette ser vi som en gledelig anerkjennelse av den jobben som gjøres av alle i miljøet! Både ansatte, gründere og iKuben-bedriftene deler denne prisen. Det er samspillet som gjør oss gode.

Selvfølgelig en glede og en ære å bli nominert til en slik pris, nå håper vi at alle som kjenner til oss og de som har hatt nytte av miljøet vårt går inn på SIVA sine sider og stemmer på oss, sier daglig leder i ProtoMore, Finn Amundsen.

SIVA selv beskriver prisen slik:

«Formålet med Sivaprisen er å løfte fram et innovasjonsmiljø
som over tid har vist særlige kvaliteter innenfor nyskaping og omstilling.

Kriteriene for årets pris «Industriell omstilling» er i tråd med hovedtema for Sivakonferansen 2017: Den grenseløse industrien.
Siva søkte derfor etter innovative miljøer som det siste året har: Bidratt vesentlig til nyskaping, bidratt til å åpne nye markeder, bidratt til innovasjon gjennom samarbeid, tatt modige valg som har vært avgjørende for suksess og fremstått som rollemodell, inspirert andre og delt kunnskap.»

Her kan du lese begrunnelsen for nominasjonen av protoMore og iKuben Siva sine sider.

Helt ubeskjedent synes vi at kriteriene beskriver oss godt, så vi krysser fingre frem til Sivakonferansen 9. mai.

Del artikkelen: