Stadig mer populær Gründerfrokost

En fredag i måneden arrangerer ProtoMore Gründerfrokost i InnovasjonsLABen. Dette har nå etablert seg som et møtepunkt og en læringsarena for stadig flere. Tema er ulikt fra gang til gang, …

 

En fredag i måneden arrangerer ProtoMore Gründerfrokost i InnovasjonsLABen. Dette har nå etablert seg som et møtepunkt og en læringsarena for stadig flere.

Tema er ulikt fra gang til gang, men fellesnevneren er tema som er aktuelle for gründere i ulike faser av det å etablere bedrift. Lover og regler, kontraktsjuss, rettigheter, markedsføring, SOME, IPR, salg. Innledere er alt fra advokater til kjente bloggere.

Opplegget er enkelt, man møtes, spiser en gratis frokost, mingler, hører på innledere og diskuterer. Antall deltagere har steget gradvis og det er nå ca 30-40 deltagere på hver frokost. Vi tror at en viktig del av suksessen, er at man i tillegg til nyttige tema og diskusjon, også treffer andre gründere. Det danner seg et nettverk av fremoverlente mennesker som vil og kan, og de har mye å snakke om.

Tilbudet er gratis og åpent for alle å melde seg på, det er bare å følge med på arrangementer på våre nettsider.

Del artikkelen: