Fiske og jakt gir lokal verdiskaping

Enkel formidling av fiskekort og jaktrettigheter, gir økt lokal verdiskaping, og gir en god opplevelse for fiskere og jegere. Portalen er først og fremst et enkelt og ryddig slagsverktøy der …

 

Enkel formidling av fiskekort og jaktrettigheter, gir økt lokal verdiskaping, og gir en god opplevelse for fiskere og jegere.

Portalen er først og fremst et enkelt og ryddig slagsverktøy der grunneiere og vassdragsforvaltere kan selge og ha oversikt over sine fiskekort og rettigheter, men er også et enkelt rapporteringsverktøy for fangst. Slik kan alle følge regler og retningslinjer for sportsfiske og forvaltning av naturressursene, på en enkel og ubyråkratisk måte.

Kunden får egen brukerprofil der man logger inn for å rapportere fangst, og her er selvfølgelig mulighet for å laste opp bilder fra vellykkede fisketurer.
«En god fiskehistorie er jo aldri feil, og fiskelykke blir alltid større når den deles.» sier gründer Marcel Mennink, som selv er ivrig jeger og fisker.

Fiskeren kan gå inn og få god oversikt over vassdrag og handle fiskekort direkte på nett, eller kjøpe fiskekort på campingplasser og lignende som har dette som en integrert del av sin kassaløsning i kiosken.

Man får på nettsiden en god oversikt over hvilke jaktområder som er tilgjengelig, delt opp på ulike typer vilt og geografisk område.

På denne måten kan Jakt og Turisme bidra til en større lokal verdiskaping basert på de lokale naturressursene, og gjøre jakt og fiske til lettere tilgjengelige aktiviteter for alle som ønsker å oppleve norske fiskeelver og jaktområder.

Jakt og Turisme AS har altså utviklet et moderne salgs- og administrasjonsverktøy for utmarksnæringen. Webtjenestene gjør det mulig for å pakketere flere produkter fra ulike leverandører. Første versjon av portalen ble lansert i 2015. I 2016 ble neste versjon av tjenesten lansert i samarbeid med flere viktige laksevassdrag i Norge, og det ble omsatt over 15.000 fiskekort gjennom løsningen. Gründer og daglig leder er Marcel Mennink og selskapet har 2 ansatte.

Se mer på www.jakt-fiske.no

 

 

Del artikkelen:

Independence Gear AS

Vi lager hjelpemidler for å selvstendiggjøre mennesker i hverdagen. Vårt første produkt er rettet mot ryggmargsskadde og andre bevegelseshemmede for å gjøre dem i stand til å gå på toalettet ... Les mer »

ORIVO – sannheten om råstoffet

Hvor kom egentlig den fisken fra? Hvor bra er egentlig den Omega3’en? Og inneholder dette produktet egentlig det boksen sier at den gjør? Orivo kan gi deg svaret på det. ... Les mer »

Kenaptus AS

Kompliserte ting kan gjøres effektivt og ryddig. Mange bedrifter opplever at de bruker for mye tid og ressurser på tilbudsarbeid, kjøp og salgsprosesser, teknisk dokumentasjon og kostnadsstyring. Dette er en ... Les mer »

Kvalitetsgrønt der folk bor

Bygartner1 skal tilby bærekraftig kvalitetsmat av grønne vekster til mennesker i byen, produsert av mennesker i byen. Ved bruk av ny teknologi, effektive produksjonssystemer og eget kompakt dyrkingskonsept, levers høy kvalitet, ... Les mer »

SportIn Global

Verdens første sosiale plattform for sportsindustrien. Slik vil gründer Ole Martin Vebenstad koble kompetansen i bransjen, og gi studenter en vei inn i riktig jobb. Bli bedre kjent med gründeren ... Les mer »

Create View AS – ser det usynlige

Er det mulig å se om fisken i oppdrettsmerder er frisk og av god kvalitet? CreateView er en bedrift som utvikler teknologi for en bærekraftig havbruksnæring med fokus på fiskevelferd ... Les mer »

Utvikler boligkonsept spesielt for førstegangsetablerere

Moderne, stilig, smart og overkommelig i pris. Det var utgangspunktet når de to erfarne bygg- og interiørgründerne ville satse på å lage boliger som er tilpasset livet og ikke minst ... Les mer »

Technolink AS

Technolink AS sin visjon er å tilby industrien en plattform for smart og framtidsrettet drift. Dette gjøres ved digitalisering av viktige faktorer for maksimal effektivitet. Infrastrukturen i denne plattformen er ... Les mer »

ab3 software

ab3 software as er et firma som har spesialisert seg på å utvikle programvare på innebygd utstyr – eller på godt norsk: firmware for embedded-løsninger. Dette kan være alt fra ... Les mer »