Poptech Technologies

Brann utløst av mobilladere er et økende problem. Særlig er det de unge som lader mobilen  om natta, og flere menneskeliv har gått tapt på grunn av ladebrann i det …

 

Brann utløst av mobilladere er et økende problem. Særlig er det de unge som lader mobilen  om natta, og flere menneskeliv har gått tapt på grunn av ladebrann i det elektriske anlegget mens folk sover. Poptech jobber med en teknisk løsning for trygg lading og brannsikkerhet.

Glendarren Stewart er en gründer litt utenom det vanlige. Hans forrige prosjekt var å starte =OSLO med inspirasjon fra at gatemagasin i London. Det er med andre ord et stort engasjement og vilje til å bidra som driver Glendarren. Etter begravelsen til en venns sønn som hadde omkommet i ladebrann, fikk han en ny misjon. Dette må man kunne gjøre noe med! Ingen flere fedre skal være nødt til å bære sin sønn til graven på grunn av mobilladerutløst brann.  Med en god ide om en teknisk løsnig kontaktet han tekniske miljøer, industridesigner, virkemiddelapparat og mulige kunder for å realisere produktet. Veien leder nå frem til produktet som gir en sikker lading for mobiltelefoner og andre mobile enheter.

«Å endre folks vaner er nesten umulig. Da er det bedre endre produkter, slik at folks vaner blir trygge.» smiler Glendarren.

Glen vokste opp i Skottland og delvis på militærbaser rundt i verden der han fulgte farens jobb. Han ble selv militær i voksen alder, og har mange års tjeneste i de britiske millitære. Om det er dette som har gitt staheten og drivkraften er vanskelig å si, men han har en egen evne til å engasjere mennesker med sin smittende entusiasme, og knytte til seg den tekniske kompetansen han trenger gjennom å finne flinke folk.

Del artikkelen:

Adventor CRM ®

Adventor CRM ® er resultatet av mange år med frustrasjon over eksisterende løsninger. CRM markedet har blitt komplekst og for mange små og mellomstore bedrifter blir det for omfattende og ... Les mer »

Experio AS gir deg en reiseopplevelse med innhold

Det er noe helt annet å oppleve en by eller en reise hvis du har lokale guider med deg, som forteller deg historien bak det du ser. Hvorfor ble det ... Les mer »

Kvalitetsgrønt der folk bor

Bygartner1 skal tilby bærekraftig kvalitetsmat av grønne vekster til mennesker i byen, produsert av mennesker i byen. Ved bruk av ny teknologi, effektive produksjonssystemer og eget kompakt dyrkingskonsept, levers høy kvalitet, ... Les mer »

Create View AS – ser det usynlige

Er det mulig å se om fisken i oppdrettsmerder er frisk og av god kvalitet? CreateView er en bedrift som utvikler teknologi for en bærekraftig havbruksnæring med fokus på fiskevelferd ... Les mer »

ORIVO – sannheten om råstoffet

Hvor kom egentlig den fisken fra? Hvor bra er egentlig den Omega3’en? Og inneholder dette produktet egentlig det boksen sier at den gjør? Orivo kan gi deg svaret på det. ... Les mer »

Fiske og jakt gir lokal verdiskaping

Enkel formidling av fiskekort og jaktrettigheter, gir økt lokal verdiskaping, og gir en god opplevelse for fiskere og jegere. Portalen er først og fremst et enkelt og ryddig slagsverktøy der ... Les mer »

Independence Gear AS

Vi lager hjelpemidler for å selvstendiggjøre mennesker i hverdagen. Vårt første produkt er rettet mot ryggmargsskadde og andre bevegelseshemmede for å gjøre dem i stand til å gå på toalettet ... Les mer »

SportIn Global

Verdens første sosiale plattform for sportsindustrien. Slik vil gründer Ole Martin Vebenstad koble kompetansen i bransjen, og gi studenter en vei inn i riktig jobb. Bli bedre kjent med gründeren ... Les mer »

Molde Engenering AS

Med økt kunnskap får man maksimalt ut av løftekapasiteten og senker vedlikeholdskostnadene. Altså både bedre og rimeligere? Helt klart ja – er svaret fra gutta i Molde Engineering. Med lang ... Les mer »