ProtoMore-metoden

I ProtoMore øver vi kontinuerlig på endring og på å strekke tankesettet inn i nye ideer, nye forretningsmodeller, nye produkter og tjenester. Feil er dyrt, og jo senere i prosessen …

 

I ProtoMore øver vi kontinuerlig på endring og på å strekke tankesettet inn i nye ideer, nye forretningsmodeller, nye produkter og tjenester. Feil er dyrt, og jo senere i prosessen man feiler, og dyrere er det. Da må det feiles tidlig, billig og raskt. Det er derfor Design Thinking og Rapid Prototyping er en viktig del av vår metode.  Altså «Fail fast so you can succeed sooner»

Vi må øve på å endre. Øve på å komme opp med mange gode ideer, og øve på å kaste dem. Jo flere gode ideer man kommer opp med, jo større er sjansen for at en av dem skal være skikkelig god. Jo bredere man setter sammen et team, for flere perspektiver får man, og jo større er sjansen for å se ting på nye måter.

Ideene som forkastes er ikke bortkastet, de har vist noe som ikke fungerer, det lærer vi av.

 

 

Del artikkelen:

TrollLABS og Design Thinking

ProtoMore InnovasjonsLAB er inspirert av og har et tett samarbeid med TrollLABs ved NTNU i Trondheim. iKuben er bedriftspartner i prosjektet, og ideen om å bygge vår lab kom etter ... Les mer »

ProtoMore InnovasjonsLAB

ProtoMore er en industriell innovasjonslab. Den inneholder alle elementer for å drive med rask utvikling av nye prototyper, og for å lage fysiske modeller av ideer. Vi har fokus på forretningsmodeller, digitalisering og industrielt internett (IOT) Les mer »