Metodikk for endring

ProtoMore metoden I ProtoMore øver vi kontinuerlig på endring og det å strekke tankesettet inn i nye ideer, nye forretningsmodeller og nye produkter og tjenester. Feil er dyrt i næringslivet, …

Heidi Nakken

Kommunikasjon- og markedssansvarlig
Tel: +47 918 54 021

 

ProtoMore metoden
I ProtoMore øver vi kontinuerlig på endring og det å strekke tankesettet inn i nye ideer, nye forretningsmodeller og nye produkter og tjenester. Feil er dyrt i næringslivet, så da må man feile fort, lære, forkaste og gå videre. Da må det feiles billig og raskt. Det er derfor Design Thinking og Rapid Prototyping er en viktig del av vår metode.  Altså «Fail fast so you can succeed sooner»

Vi må øve på å endre. Øve på å komme opp med mange gode ideer, og øve på å kaste dem. Jo flere gode ideer man kommer opp med, jo større er sjansen for at en av dem skal være skikkelig god. Og de ideene som forkastes har ikke vært bortkastet, de har vist oss noe som ikke fungerer, og det lærer vi også av.

 

 

Del artikkelen:

Tidligfasekapital for gode gründerbedrifter på Nordmøre og i Romsdal

Tilgang til kapital er en stor utfordring for innovative gründere i vår region med vekstambisjoner. Eksisterende fond er ofte innrettet mot mer modne selskaper, og det er få investorer i ... Les mer »

Bærekraft – kraft til å bære seg selv

Bærekraft er et ord som mange hovedsakelig forbinder med miljø og klima. Et uttrykk som har vært så lenge med i debatten at det gir grønne assosiasjoner, og som for ... Les mer »

Hva er innovasjon?

Så hva er endring? Hva er innovasjon? Og er det alle endringer vi egentlig har kultur og tradisjon for? Ser man et vikingskip og et avansert offshore-fartøy side om side, ... Les mer »

Rapid Prototyping – Fail fast, succeed sooner

Vi må øve på å endre. Øve på å komme opp med mange gode ideer, og øve på å kaste dem. Jo flere gode ideer man kommer opp med, jo ... Les mer »

TrollLABS og Design Thinking

ProtoMore InnovasjonsLAB er inspirert av og har et tett samarbeid med TrollLABs ved NTNU i Trondheim. iKuben er bedriftspartner i prosjektet, og ideen om å bygge vår lab kom etter ... Les mer »

Om Abelias omstillingsbarometer

Abelia har lagt frem sitt Omstillingsbarometer 2016. Funnene som her fremlegges og sammenstilles gir oss oversikt på en ny måte. Dette er spennende! Funnene som Abelia legger frem gir grunnlag for mange ... Les mer »

Utvikle smartere og raskere

Bedriftene ser i dagens krevende marked at de må skape nye produkter og tjenester på en smartere og raskere måte. ProtoMore har som ambisjon å øke konkuranseevnen til eksisterende industribedrifter ... Les mer »

Digitalisering

Den teknologiske utviklingen går stadig raskere. Vi er på vei inn i en ny industriell tidsalder hvor rask teknologisk utvikling og fallende komponentpriser legger grunnlag for høyt nivå av automatisering, intelligente produkter, tjenester basert på datafangst, helt nye forretningsmodeller og endrede verdikjeder. Les mer »

ProtoMore Innovasjonslab

ProtoMore er en industriell innovasjonslab. Den inneholder alle elementer for å drive med rask utvikling av nye prototyper, og for å lage fysiske modeller av ideer. Vi har fokus på forretningsmodeller, digitalisering og industrielt internett (IOT) Les mer »