Kurs i Big Data Analytics: 2+2

Gjennom samarbeid meg iKuben, tilbyr Smart Inovation Norway kurs i Big Data analyse også for næringsliv og offentlig virksomhet i Møre og Romsdal. Kurset går i Simulatorsenteret i Halden Bussines …

 

Dato: 22. august 2017       Tidspunkt: 22-23. august og 5-6. september       Sted: Halden Business Park

Gjennom samarbeid meg iKuben, tilbyr Smart Inovation Norway kurs i Big Data analyse også for næringsliv og offentlig virksomhet i Møre og Romsdal. Kurset går i Simulatorsenteret i Halden Bussines Park. iKubenmedlemmer får sterkt rabatterte priser.

Analytics-kurset er rettet mot mellomledere og nøkkelressurser i bedrifter, organisasjoner eller kommuner som skal jobbe med, eller ha ansvar for, virksomhetens grep og satsning rundt digital intelligens og maskinlæring. Dette kan være deg som jobber i marked, salg eller IT.

«Kurset knytter sammen teori og praksis for å gi deg som deltaker grunnleggende kunnskap om Big Data og maskinlæring. Du får innsikt i begreper, metodikk og vi vil introduserer deg for et rammeverk som kan implementeres i egen virksomhet for praktisk anvendelse.

Kurset gir en kickstart for å evaluere potensielle områder i egen bedrift og ikke minst innblikk i en verktøykasse og et fagmiljø hvor man kan hente mer bistand.» Les mer om kusert og meld deg på her.

Del artikkelen: