Digitalisering i industriell praksis – iKubenkonferansen 2017

Nå vil vi høre om hvilke konkrete endringer næringslivet i Norge gjør. Hvordan utnyttes den digitale innsikten i hverdagen? Det er en glede for iKuben, i samarbeid med ProtoMore, SpareBank1 …

 

Nå vil vi høre om hvilke konkrete endringer næringslivet i Norge gjør.
Hvordan utnyttes den digitale innsikten i hverdagen?

Det er en glede for iKuben, i samarbeid med ProtoMore, SpareBank1 SMN og Møre og Romsdal fylkeskommune, å invitere til en konferanse som viser at det er vilje og evne til å gripe de nye mulighetene teknologiendringene bringer. Vi tror det er på tide å avmystifisere hva digitalisering, store data, AR og VR og alle disse nye begrepene faktisk betyr i praksis.

Kom til Scandic Seilet i Molde 8. juni

Vi tror at alle bedrifter og organisasjoner trenger eksemplene og innsiktene som kan inspirere til egen utvikling av produkter og tjenester.

På konferansen vil vi få høre bedrifter og organisasjoner i alle størrelser fortelle om hvordan hver enkelt av dem griper dette an. Vi tror det vil være et mangfold av innfallsvinkler og veier inn i den praktiske hverdagen. Vi vil sikkert merke at mot til å satse og usikkerhet går hånd i hånd.

Vi vil merke entusiasmen for det nye, men også høre om de økonomiske realitetene som følger utviklingen. Selv om vi har hverdagen og nåtiden som fokus i dag, så ligger det i sakens natur at det også blir spørsmål om hvordan framtida blir. Dette vil prege mange av innleggene.

Det er et kjent sitat som går slik:

«Problemet er ikke hva vi ikke vet. Problemet er hva vi ikke vet at vi ikke vet!».

Les mer om konferansen og meld deg på HER!

Del artikkelen: