ProtoMore Etablert Næringsliv

Fremtidens løsninger Fremtidens produkter og tjenester skapes i dag. De skapes ikke med tilfeldighet og flaks, men med forskning, utvikling, kundefokus, bedriftssamarbeid, og strategisk fokus på nye forretningsmodeller. Trendene indikerer …

Sjur Vindal

Forretningsutvikler
Tel: +47 905 38 436

Ragna Brenne Bjerkeset

Prosessleder
Tel: +47 952 52 352

   

Fremtidens løsninger

Fremtidens produkter og tjenester skapes i dag. De skapes ikke med tilfeldighet og flaks, men med forskning, utvikling, kundefokus, bedriftssamarbeid, og strategisk fokus på nye forretningsmodeller. Trendene indikerer at vi står overfor en industriell revolusjon som man kan velge om man vil være en aktiv deltaker i eller vente å se – valget er ditt. Protomore er plassen hvor du kan finne ut hva dette vil bety for din bedrift.

Å tenke utradisjonelt

På vei inn i en ny virkelighet, trenger vi å lete etter andre måter å tjene penger på enn vi har gjort så langt. Dette kan vi finne ved å jobbe med bla forretningsmodeller og nye muligheter som digitalisering vil gi, og kanskje finne at vi skal fokusere mer på tjenester enn på produkter? Vi finner kanskje at det finnes kunder der vi ikke hadde tenkt, og at vi kan følge dem lengre enn før.

Raskere til markedet

Protomore har utviklet en egen metodikk basert bla på Design thinking og rapid prototyping for hjelpe bedriftene med å komme raskere i mål med sine innovasjoner. Med denne metodikken utfordrer vi bedriftene til å tenke nytt enten det gjelder nye produkter og tjenester eller finne hva bedriftens strategi skal inneholde. Vi tilbyr workshops hvor vi jobber med kunden på å utvikle nye, unike løsninger ved bruk av bla rapid prototyping. I tillegg til å dra nytte av vår egen prototypelab har vi tilgang til et bredt nettverk av bedrifter og kompetansepersoner som kan bidra inn i våre workshops.

Hva trenger din bedrift?

Alle bedrifter blir utfordret på å tenke nytt, enten man skal inn i nye markeder eller skal jobbe med eksisterende kunder. Spørsmålet er, hvordan tenker din bedrift nytt? Hva er det din bedrift trenger for å bli en vinner i kampen om kundene?

Verktøykassen til iKuben

Vi i ProtoMore er stolte av å være verktøykassen til iKuben. Den tverrindustrielle klyngen iKuben fikk NCE status høsten 2017 (Norwegian center of ekspertice). iKuben har sine kontorer hos oss i ProtoMore, og alle bedrifter som er medlemmer hos iKuben har 25% rabatt på kurs og prosesser her hos oss. Vår innovasjonsLAB er et resultat av en satsing fra iKuben, som sammen med oss fikk denne realisert i 2016

Les mer om iKubens medlemsbedrifter og satsinger på deres nettsider her.

Grunnlaget for at vårt innovasjonsmiljø har så stor fart som det har, ligger i det økosystemet som iKuben, ProtoMore StartUP og innovasjonsLABen utgjør sammen. Det er i dette økosystemet ideer oppstår og foredles, gründerbedrifter utvikler seg og koblingene mellom nytt og etablert næringsliv gir vekst og økt verdiskaping.

Også bedrifter som ikke er medlemmer i klyngen er hjertelig velkommen til å kjøre sine prosesser i vår InnovasjonsLAB, som er Norges første kommersielle LAB av sitt slag.
HER kan dere finne mer om hva vi tilbyr.

Del artikkelen: