ProtoMore Nytt Næringsliv

Har du en nyskapende idé eller vurderer å starte egen virksomhet?

Jørn Heggertveit

Leder Nytt næringsliv
Tel: +47 920 61 690

Carl Christian Sole Semb

Verksmester
ProtoMore innovasjonslab
Tel: +47 975 24 353

   

Synes du det er vanskelig å vite hvor du skal begynne, eller videreutvikle din forretningsidé? Selv de gode idéene må det arbeides mye med før de kan omsettes til velfungerende og god forretning.
ProtoMore hjelper gründere med vekstambisjoner til å realisere nyskapende idéer. Gjennom hoppid.no gir vi også bistand til alle personer og team som planlegger å starte- eller nylig har startet sin egen virksomhet.

ProtoMore StartUp

ProtoMore StartUp er vårt tilbud til gründere med innovative idéer og vekstambisjoner. Hos oss kan du få hjelp til å realisere din idé gjennom tett faglig oppfølging, tilgang til verdifulle nettverk og ikke minst fellesskap med andre gründere. Alle våre StartUp bedrifter får tilgang til ProtoMore lokalene og arbeidsplass 24 timer i døgnet. Her vil du oppleve et faglig fellesskap med andre mennesker som er engasjert i innovasjon og næringsutvikling. Våre rådgivere jobber målrettet med din bedrift og hjelper til med både strategisk utvikling og praktiske problemstillinger rundt selskapsetablering og -drift. ProtoMore er en del av SIVAs nasjonale inkubatorprogram, noe som gjør at vi kan tilby gründerbedrifter sterkt subsidierte tjenester. Vårt hovedkontor ligger i Molde. Vi har også en Node i Surnadal igjennom vår samarbeidspartner SIV Industriinkubator. Her tilbyr vi også kontorplasser og rådgivning.

Hoppid.no

hoppid.no skal gjøre det lettere å bli gründer i Møre og Romsdal. Både for de som ønsker å etablere en bedrift og for de som allerede har startet for seg selv, er hoppid.no et naturlig punkt å begynne. I dag finnes det et hoppid.no kontor i nesten hver kommune i fylket. Gjennom hoppid.no tilbys rådgivning, kurs og nettverksmøter uavhengig av hvilke planer og ambisjoner du har, og hvor langt du har kommet. hoppid.no-fondet tilbyr inntil kr. 30.000 i støtte til gründere for konkrete prosjekt som kan hjelpe til å avklare markedspotensial og lønnsomhet for en konkret forretningsidé. Mer informasjon om hoppid.no finner du HER.

Informasjons- og ideavklaringsmøter

Vi holder jevnlige møter for de som er interessert i mer informasjon om hva ProtoMore kan tilby deg som gründer. Etter informasjonsmøtet tilbyr vi individuelle ideavklaringsmøter om du ønsker det. Se aktiviteter for informasjon og påmelding.

Del artikkelen: