Digital Gründerfrokost: Forskning, en undervurdert mulighet for startups?

Kan forskning være et sentralt element i ditt innovasjonsprosjekt?

Astrid Kirkaune

Prosjektassistent
Tel: +47 450 00 289

 

Dato: 5. juni 2020       Tidspunkt: 09:00 - 10:00       Sted: Facebook

Mange startups har en tendens til å overse forskning som en mulighet i sine innovasjonsprosjekter. Hvilke prosjekttyper støttes av Forskningrådet og hvordan kan en bedrift eller startup utvikle et prosjekt med FoU-innhold? Vi får besøk av Arthur Almestad, regionanasvarlig i Forskningrådet, som deler sine tips til hvordan forksning kan bli en del av ditt innovasjonsprosjekt!

 

Arthur har jobbet i Forskningsrådet i nesten 20 år, både på hovedkontoret i Oslo og nå som regionansvarlig i Møre og Romsdal. Som regionansvarlig jobber Arthur tett på blant annet Innovasjon Norge, Fylkeskommunen, klyngeprosjektene og kunnskapsparkene for å være en best mulig støttespiller for regionens spennende bedrifter og forskningsmiljø.

Få innblikk i hvordan Forskningsrådet kan bidra finansielt i ditt prosjekt, og hvordan strukturere et godt innovasjonsprosjekt med FoU-innhold!

Innlegget vil vises live på Facebooksiden til ProtoMore. Sendingen vil du finne her: https://www.facebook.com/ProtoMore/videos/258450628807044/

 

Vi gleder oss til et spennende innlegg og påfølgende diskusjoner!

Gründerfrokost er et tilbud fra hoppid.no og ProtoMore.

kl 09.00 – 09.45   Foredrag 
kl 09.45 – 10.00   Spørsmål og diskusjon

Arrangementet er gratis!

 

Del artikkelen: