Gründerfrokost: Slik skaper Google fremtidens arbeidsplasser

Bli med på gründerfrokost og få innblikk i hvordan du får tak i de beste folkene og blir mer effektiv ved å bygge fleksible arbeidsplasser!

Astrid Kirkaune

Prosjektkoordinator
Tel: +47 450 00 289

 

Dato: 22. januar 2021       Tidspunkt: 09:00 - 10:00       Sted: Digitalt

Bli med på en reise fra ei lita bygd på Sunnmøre til høyteknologiens vugge, Silicon Valley, og lær om hvordan Google og andre bygger fremtidens arbeidsplasser ved å omfavne fleksibilitet og arbeidere spredd til alle kanter av verden.

På årets første gründerfrokost får vi besøk av en av Norges fremste teknologer, Tarjei Munthe Vassbotn. Han har tidligere ledet Googles Internet Of Things-satsning i Silicon Valley og de siste 5 årene har han ledet arbeidet med å bygge verdens minste IOT-sensor. Tarjei deler sine erfaringer etter mer enn 20 år som leder i teknologiselskaper som Sol.no, Google og i startup-selskaper som Disruptive Techonologies og Nofence.

Tarjei vil ta oss med jorda rundt for å vise mulighetene knyttet til digitalisering og remote work. Bli med på gründerfrokost og få innblikk i hvordan du får tak i de beste folkene og blir mer effektiv ved å bygge fleksible arbeidsplasser!

Innlegget vil vises live på Facebooksiden til ProtoMore. Link kommer her.

Gründerfrokost er et tilbud fra hoppid.no og ProtoMore.

Velkommen til en hel-digital frokost!

Del artikkelen: