Gründerkurs: Starte bedrift – Skal, skal ikke?

Dette kurset er midt i blinken for deg som vurderer å starte, eller nettopp har startet bedrift!

Jan Ove Moen

Forretningsutvikler
Tel: +47 932 24 794

 

Dato: 3. mars 2020       Tidspunkt: 10:00 - 16:00       Sted: Molde Fjordstuer

Kurset gir grunnleggende innsikt i hva som kreves for å starte bedrift, både personlig og formelt. Lær deg hvordan du fra starten kan snakke med kunder for å lære hva de syns om ideen din, og hvordan du kan videreutvikle ideen din for å avklare om du skal starte bedrift.

Målgruppe
Kurset er rettet mot personer som vurderer å starte egen bedrift, eller nylig har startet.

Hva lærer du?
Kurset gir innsikt i hva som kreves for å starte bedrift, både personlig og formelt. Hvordan skal du gå fram og hvem kan hjelpe deg i etableringsprosessen?

Basert på moderne entreprenørskap og “lean” tankegang, får du arbeide med å utvikle forretningsideene dine, og du lærer hvordan du enklest mulig kan teste disse ut på potensielle kunder.

Du får enkle verktøy for å utvikle egen forretningsidé, og for hvordan du kan gå fram for å med enkle midler finne ut hvem som skal bli dine første kunder og hvordan du skal markedsføre, selge og ta betalt (forretningsmodell). Du får også innspill til hvordan du kan lage en ”lean forretningsplan”.

Målet er at du skal få tilstrekkelig informasjon til å se hva som er mulig og hva som ikke er det, slik at du skal bli bedre i stand til å finne ut om du skal etablere egen bedrift.

Hvilke metode bruker vi?
Kursert er basert på en lean forretningsutviklingsmetode kalt ”Lean Business”. Den bygger på at du tar utgangspunkt i egne ressurser, utvikler forretningsidé og forretningsmodell i samspill med mulige kunder, og at du deretter setter deg mål og definerer aktiviteter for gjennomføringen. På denne måten kan du skaffe deg en økonomisk oversikt som hjelper deg med avklaring, og til styring av prosjektet ditt.

Deltakerne får boka «Lean Business Planning» og tilgang til et online verktøy.

 

Meld deg på her »

Del artikkelen: