Deltagere fra Lindesnes til Alta

Onsdag 29. august var det kursstart for høstens «Design Thinking gjennom ProtoMore-metoden». Kurset  som gir inngående kunnskap om hvordan Design Thinking endrer måten å innovere på, og hvordan ProtoMore-metoden kan implementeres i bedrifter for å bedre innovasjonskulturen.

Høstens kull er sammensatt fra mange bransjer, industri, innovasjonssenter og offentlig sektor. Dette tegner til å bli en god høst i ProtoMore. Deltagerne er spredt geografisk fra Lindesnes i sør, Hamar i øst og til Alta i nord. Vi er veldig glade for at mange miljøer ser at vår metodikk har fungert godt i vår region, og at de nå ønsker å ta med ProtoMore-metoden til innovasjonsarbeidet i sine regioner. Vi satser på at det etter høstens kurs vil være enda flere gode fasilitatorer rundt omkring i landet.

Kursanvarlig Sjur Vindal gleder seg til å komme i gang med høstens semester. «Med de ulike bedriftene og miljøene som er med, tror jeg vi vil få mange gode diskusjoner, og vi vil lære mye av hverandre. Deltagerne har med seg spennende og ulike prosjekter som skal bli morsomt å ta tak i.»

Velkommen til oss, og lykke til med høstens arbeid!

Del artikkelen: