Næringsteft – for en guts!

Da har Næringsteft blåst av stabelen todagerssamling i Molde. De 50 utplukkede gründerideene har vært samlet for å jobbe med forretningsplan, finansiering og ikke minst Design Thinking. Vi i ProtoMore er stolte av å være med Sparebanken Møre på dette opplegget.

Det er jo ikke rart at vi liker jobben vår heller da. For en utrolig bra gjeng med kreative, pågangsvillige og ivrige gründere vi får lov å være sammen med! Og for en guts! Du kan kjenne energien av summende hjerner når de kommer inn til oss i InnovasjonsLABen, og de suger til seg kunnskap og bygger nettverk. Slik øker de oddsen for at nettopp de skal være en av de bedriftene som klarer seg over startkneiken. Vi vet og de vet at livet som gründer ikke alltid er lett, at det blir lite søvn og mye arbeid oftere enn man trodde, og ingenting er så enkelt som man håpet. Men denne gjengen har bestemt seg, de bretter opp ermene og krummer nakken.

Slik bidrar denne gjengn til økt verdiskaping i regionen vår i årene som kommer. Dette er en del av de spennende arbeidsplassene som vil være med å dra enda flere flinke folk hit. Vi trenger gründrne i Næringsteft! Og andre som står opp og tenker at «jeg kan skape arbeidsplasser».

Nå skal 50 bli til 10, og så til tre, så til slutt står en vinner igjen med en hel million. Og alle de som er med på reisen får med seg kunnskap og nettverk undervies.

Takk for at vi får være med, og bli inspirert av energien!

Del artikkelen: