Ny runde Design Thinking-kurs!

Øk din innovasjonskraft og utfordre din tradisjonelle utviklingsstrategi! Underveis kan du jobbe på egenvalgt case. Slik får medarbeidere kompetanseutvikling, og bedriften får testet ut nye ideer i en og samme pakke.

Denne våren kjører vi i gang en ny runde med Design Thinking kurs. Denne gangen deles kurset opp i moduler, slik at alle kan få fordypning i det som passer hver enkelt.

Modul-1 er selve grunnstammen med Design Thinking metodikken, på ProtoMore-vis. Modul-2 finner konkurransekraften i de tre grunnpilarene i ProtoMore-metoden, som er Digitalisering, Bærekraft og forretningsmodeller. Den som tar modul-3, får jobbe inngående med prosesledelse for selv å kunne fasilitere og dra prosesser i egen organisasjon, eller i andre innovasjonsmiljø.

Disse modulene kan tas enkeltvis, men både modul 2 og 3 fordrer at man har grunnleggende kunnskap og forståelse for Design Thinking metodikk. Det kan være en god påbygging for de som har tatt Design Thinking kurs tidligere. De som tar alle tre modulene kan stolt kalle seg en ProtoMore-prosessleder.

Les mer om kursserien og finn veien til påmelding HER

 

 

Del artikkelen: