Silvija Seres lager podcast fra «Studio ProtoMore»

Seres er gründer og CEO i podcasten LØRN, og besøker 8. januar NCE iKuben for å gjøre opptak med 12 av bedriftene i klyngen. -Vi har snakket lenge nok om livslang læring, nå må vi gjøre det! sier Seres på sin kunnskapsplatform. Så lytt og lær, da vil du forstå hva det store digitaliseringsbegrepet egntlig handler om.

Silvija Seres regnes som en av landets fremste techprofiler. Hun er lei av å høre at norske selskaper ikke er flinke nok, derfor intervjuer hun nå norske bedrifter og snakker om digitalisering i praksis.

Gjennom podcasten LØRN går hun inn i problemstillinger som er høyaktuelle for alle bedrifter i Norge. Temaet i intervjuene er digitalisering, med konkrete eksempler. Trenger du av og til en god men lettfattelig forklaring på ulike teknologier som det snakkes om i den store samlepotten digitalisering, så anbefaler vi å bruke neste biltur til å lytte til podcastene til LØRN. Her finner du forståelig og tematisert forklaring på det meste du kommer til å lure på, samtidig som den går i dybden og sier mye om hva de ulike teknologiene betyr i praksis.

I tiden fremover vil du altså finne intervjuer med en rekke iKuben bedrifter, som har kommet til «studio ProtoMore» denne januardagen. Vi vil dele dem etter hvert, så følge med!

 

Del artikkelen: