SIVA dobler støtten til ProtoMore

En nasjonal evaluering av Sivas til sammen 75 operatører innenfor næringshage- og inkubasjonsprogrammet har resultert i nye og mer effektive tilskuddsmodeller, melder SIVA til NTB. I ProtoMore har vi jobbet målbevist og grundig med våre oppstartsbedrifter og vekstbedrifter, noe som resulterer i at SIVA dobler støtten til vår inkubator etter evalueringen.

-Fantastisk inspirerende, og enda bedre enn vi håpet på, sier Jørn Heggertveit, som er leder for Nytt Næringsliv i ProtoMore. Dette betyr at vi kan ytterligere øke innsatsen i vårt akseleratorprogram VEXT, fra høsten av. VEXT er et intensivt tremåneders krusprogram for oppstartsbedrifter, som gir masse påfyll til gründerne, og samtidig kvalifiserer til avtale i vårt inkubatorprogram som går over ett år.

I ProtoMore Inkubator får gründere arbeidsplass med alle fasiliteter, rådgiving og ikke minst et miljø med andre gründere. Med støtte fra SIVA har vi  mulighet til å tilby dette til kraftig reduserte priser.

-Når støtten nå øker, kan vi ta inn endra flere gründere hos oss, og øke tilbudet. Vi vil også øke fokuset på miljøbyggende tiltak, Det skal bli enda mer inspirerende å vokse og gro som günder hos ProtoMore, melder en fornøyd Heggertveit.

Vil du lese mer om de ulike støttenivåene i SIVA sine programmer, kan du lese mer om det på SIVA sine sider.  ProtoMore har nå inkubatornivå fire.

 

Del artikkelen: