Tre nye ansatte i gang!

Fra og med april har vi to nye ansatte i ProtoMore og en i iKuben! Dette styrker laget vårt, og vi gleder oss til å komme i gang med nye kollegaer. Aktiviteten er stor og oppgavene utvides, både ved at iKuben har fått NCE status, og ved at vi sammen med flere klynger skal vi være ostillingsmotor for små og mellomstore bedrifter i hele landet.

Ragna Brenne Bjerkeset er i gang som prosessleder i ProtoMore. Hun fasiliterer workshops og innovasjonsprosesser i ProtoMore InnovasjonsLAB, og rådgir bedrifter og organisasjoner i deres innovasjon- og  omstillingsprosesser. Hun har utdanning i og erfaring fra å jobbe i coachende lederstil som gir henne ekstra ballast.

Anja Bergersen er vår nye LAB-ansvarlige for ProtoMore InnovasjonsLAB, og skal også rådgi og fasilitere bedrifter i InnovasjonsLABen. Hun har i tillegg til Gründerskolen en spennende og bred bakgrunn innenfor bærekraft og design thinking, både i nasjonalt og internasjonalt.

Christian Strømmen starter i jobben som prosjektøkonom i iKuben. Han vil  følge opp de ulike prosjektene i klyngen tett på fremdrift og økonomi, samt arbeide med nye prosjekteter og finansieringen av disse.

Styrking av ProtoMore-teamet er først og fremst en styrking for næringsliv og grûndere i regionen når de bruker ProtoMore i sine prosesser.
Fortsettelsen blir spennede, har din bedrift spørsmål om hvordan ProtoMore kan bidra i arbeidet hos dere, så er det bare å ta kontakt.

Del artikkelen: