Hvordan utvikle gode FoU-prosjekt

iKuben og Forskningsrådet inviterte tirsdag 5. september til prosjektverksted i ProtoMore InnovasjonsLAB for bedrifter og forskere som ønsker å utvikle gode FoU-prosjekt som kan danne grunnlag for finansiering fra virkemiddelapparatet.

Det ble spesielt fokusert på hvordan en kan utvikle en prosjektidé til et strukturert innovasjonsprosjekt med forskningsinnhold. Deltakerne fikk veiledning og verktøy som hjelper dem å lage en tydelig formulert og godt strukturert prosjektbeskrivelse. I tillegg ble det en gjennomgang av Forskningsrådets utlysning av 1,1 mrd. kr. til Innovasjonsprosjekt i næringslivet. Det er søknadsfrist den 11. oktober kl. 13, for disse midlene.

Artur Almestad er spesialrådgiver og regionansvarlig for Forskningsrådet i Møre og Romsdal. Han guidet kursdeltagerne gjennom verktøyene og delte konkrete råd og tips med gjennomgang av  både gode og mindre gode søknader.

I alle regioner er det kompetansemeglere som kan hjelpe bedrifter med råd og veiledning. Kompetansemeglerne er en del av fylkeskommunens prosjekt MobPro – prosjektet har som mål å øke  forskningsbasert innovasjon i privat og offentlig sektor. Les mer om MobPro HER.

I ProtoMore har vi pr i dag en kompetansemegler, det er Finn Amundsen, og to rådgivere fra oss til er på vei inn i ordningen.

Del artikkelen: