Våre Korona-tiltak

For å forhindre spredning av Koronaviruset (COVID-19) har Protomore iverksatt en rekke tiltak som vil påvirke en del av våre aktiviteter og arbeidsrutiner.

Våre arrangementer

Planlagte fysiske arrangementer er utsatt inntil videre. I en periode vil flere av våre aktiviteter tilbys gjennom digitale plattformer, blant annet noen av kursene våre. Alle som er påmeldt en av våre arrangementer vi bli kontaktet med detaljer rundt dette.

Hjemmekontor

Alle våre ansatte er fullt operative og tilgjengelig for våre kunder. Vi har hjemmekontor og er tilgjengelig på telefon, e-post og videomøter. Kontaktinfo til alle våre ansatte finner du her

Lokalene våre

Lokalene våre i Britvegen 4 vil være stengt for gjester inntil videre. Det vil fortsatt være adgang med nøkkelkort og vi ber de som benytter seg av dette om å ta hensyn i tråd med retningslinjene til Folkehelseinstituttet og Molde Kommune. Det vil bli gjennomført daglig renhold av lokalene for å forhindre smitte.

Videre utvikling

Vi følger situasjonen nøye og forholder oss til enhver tid til retningslinjene til Folkehelseinstituttet og Molde Kommune. Dersom du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

Del artikkelen: