metodikk
Sjur Vindal

Forretningsutvikler
Tel: +47 905 38 436

Ragna Brenne Bjerkeset

Prosessleder
Tel: +47 952 52 352

Per Alfred Holte

Prosessleder
Tel: +47 938 17 561

 

ProtoMore InnovasjonsLAB

ProtoMore InnovasjonsLAB er bygget av ProtoMore Kunnskapspark,  sammen med NCE iKuben. Det begynte med at iKuben var med som bedriftspartner i et forskningsprosjekt ved NTNU som het Trolllabs, ledet av professor Martin Steinert. En gruppe industriledere fra klyngen var på besøk i LABen i Trondheim, ble inspirerte og entusiastiske.
På Molde campus, skapte derfor iKuben og kunnskapsparken sammen ProtoMore InnovasjonsLAB, som ble Norges første industrielle innovasjonsLAB, og fortsatt er enestående av sitt slag.

Målet for bedriftene var å korte ned tiden fra idé til marked, og ha en arena de de kan komme sammen etter behov og jobbe med innovasjon på tvers av bransjer. Kunder for nye produkter eller tjenester inviteres inn i prosessen på et tidlig stadium.

så mye mer enn et rom

ProtoMore-metoden har tre grunnpilarer som er digitalisering, bærekraft og forretningsmodeller. Gjennom ProtoMore-metoden finner vi mulighetene i disse tre.

Vi må øve på å endre. Øve på å komme opp med mange gode ideer, og øve på å kaste dem. Jo flere gode ideer man kommer opp med, jo større er sjansen for at en av dem skal være skikkelig god. Jo bredere man setter sammen et team, for flere perspektiver får man, og jo større er sjansen for å se ting på nye måter.

 

Hva kan vi tilby din bedrift i ProtoMore InnovsjonsLAB?

Les mer om våre tjenester HER.

 

 

 

Del artikkelen: