Digital kompetanseheving for din bedrift

I tråd med dugnaden som vi alle befinner oss i har vi valgt å tilby noen av kursene vår digitalt.

Kursene vil foregå som webinar/videomøter på en digial plattform.

Vi tilbyr digital kompetanseheving innenfor:

Design Thinking gjennom ProtoMore-metoden

Bærekraftige forretningsmodeller i en digital verden

Begge kursene kan også kjøres bedriftsinternt. Ta kontakt med astrid@protomore.no for å avtale tid for din bedrift!

Del artikkelen:

Bærekraft i din bedrift?

Ønsker du å få innsikt i hvilke muligheter som finnes for din bedrift? Les mer »

ScaleUP

PROTOMORE SCALEUP vil gi dere et betydelig bedre beslutningsgrunnlag for hvilke grep dere skal ta for å vokse videre. Les mer »

Tjenester

Protomore tilbyr mange ulike tjenester for både nytt og etablert næringsliv. Her finner du en oversikt over hva vi tilbyr. For nyetablerere er vi hoppid.no-kontakt for Molde kommune, vi har ... Les mer »

Kurs og kompetanseløft

Markedet endrer seg, samfunnet endrer seg, bedriften endrer seg og ikke minst teknologien endrer seg utrolig raskt. Det viktigste for å følge med i utviklingen, og ikke minst for å ... Les mer »

SMB Vekst

Dette er programmet for innovasjon i etablerte bedrifter, der formålet er å utvikle et nytt produkt, en ny knoppskyting (spin off), eller vil gå inn i nye markeder. Har din ... Les mer »

Kapital

Tilgang på kompetent kapital er en av de største utfordringene for oppstartsbedrifter i vår region. Vi har organisert et nettverk av investorer som ønsker å investere i innovative og spennende ... Les mer »

Vokse videre hos oss?

  Er du gründer med en innovativ ide med vekstpotensiale? Ta kontakt med oss for å høre mer om vår inkubator. ProtoMore er SIVA-partner og har inkubatorprogram.  En kontorplass her ... Les mer »

Workshops

Workshoper i ProtoMore InnovasjonsLAB gir bedriften en mulighet til å ta ideer eller prosjekter ut av eget hus, få nye perspektiver og jobbe på en annen måte. Vi utfordrer etablerte ... Les mer »

kickSTART

DETTE FÅR DU Et 3 måneders intensivt program for å realisere idéen din Personlig mentor som følger deg opp gjennom prosessen Kontorplass i et innovativt gründermiljø Tilgang på makerspace med ... Les mer »