ProtoMore og iKuben nominert til Sivaprisen 2017

Dette ser vi som en gledelig anerkjennelse av den jobben som gjøres av alle i miljøet! Både ansatte, gründere og iKuben-bedriftene deler denne prisen. Det er samspillet som gjør oss …

 

Dette ser vi som en gledelig anerkjennelse av den jobben som gjøres av alle i miljøet! Både ansatte, gründere og iKuben-bedriftene deler denne prisen. Det er samspillet som gjør oss gode.

Selvfølgelig en glede og en ære å bli nominert til en slik pris, nå håper vi at alle som kjenner til oss og de som har hatt nytte av miljøet vårt går inn på SIVA sine sider og stemmer på oss, sier daglig leder i ProtoMore, Finn Amundsen.

SIVA selv beskriver prisen slik:

«Formålet med Sivaprisen er å løfte fram et innovasjonsmiljø
som over tid har vist særlige kvaliteter innenfor nyskaping og omstilling.

Kriteriene for årets pris «Industriell omstilling» er i tråd med hovedtema for Sivakonferansen 2017: Den grenseløse industrien.
Siva søkte derfor etter innovative miljøer som det siste året har: Bidratt vesentlig til nyskaping, bidratt til å åpne nye markeder, bidratt til innovasjon gjennom samarbeid, tatt modige valg som har vært avgjørende for suksess og fremstått som rollemodell, inspirert andre og delt kunnskap.»

Her kan du lese begrunnelsen for nominasjonen av protoMore og iKuben Siva sine sider.

Helt ubeskjedent synes vi at kriteriene beskriver oss godt, så vi krysser fingre frem til Sivakonferansen 9. mai.

Del artikkelen:

iKuben og Eyde sammen om bærekraft i innovasjon

Det siste året har iKuben og Eyde-klyngen bygget et samarbeid rundt innovasjon og bærekraft i industrien. Innovasjon Norge støtter nå prosjektet «Bærekraft og Innovasjon» for at klyngene sammen skal utvikle god metodikk som gjør om ord ... Les mer »

Molde VGS på besøk

Alltid kjekt med elever fra videregående skole på besøk, og denne gangen var det elver fra Molde VGS som hadde en dag i ProtoMore. Klassen var sammensatt av elever fra ... Les mer »

Finansminister Siv Jensen besøker ProtoMore og iKuben

Tirsdag 14. februar var Siv Jensen på besøk hos iKuben og ProtoMore. Det er viktig for oss å formidle hva vi mener skal til for å fremme radikal innovasjon i ... Les mer »

Stadig mer populær Gründerfrokost

En fredag i måneden arrangerer ProtoMore Gründerfrokost i InnovasjonsLABen. Dette har nå etablert seg som et møtepunkt og en læringsarena for stadig flere. Tema er ulikt fra gang til gang, ... Les mer »

SHM med AR-opplæring – ProtoMore har vært en suksessfaktor

SHM Solutions utvikler nå løsninger for fjernsupport og fjernopplæring i havbruk. Mye av grunnlaget for tjenestene er lagt i ProtoMore InnovasjonsLAB og med støtte fra iKuben. Innovasjonsleder i SHM, Arild Hoksnes ... Les mer »

HURRA! ProtoMore har bursdag!

26. januar 2017 feirer ProtoMore InnovasjonsLAB 1 år!! Og for et år det har vært. Fra åpningsfesten og frem til nå har ca 3500 personer vært inn innom. Vi har ... Les mer »

Høgskolen i Molde med undervisning i ProtoMore

Denne våren starter Høgskolen i Molde eget fag for Design Thinking som en del av Bachelorstudiet for økonomi og administrasjon. Undervisningen skjer i ProtoMore InnovasjonsLAB og foreleses av vår fasilitator ... Les mer »

Det åpnet seg et rom som vi ikke hadde vært i tidligere

«Vi ble nok utfordret på tankesettet vårt. Jeg skal ærlig innrømme at vi har tenkt prosess i veldig stor grad. Jeg har brukt et liv på å utvikle prosessene våre, ... Les mer »

TUSEN TAKK!! ProtoMore ble årets bedrift!

Molde Næringsforum har kåret ProtoMore til årets bedrift! Vi er kjempeglade og ikke minst veldig stolte av den laginnsatsen som ligger bak. Her er begrunnelsen som står fint på vår ... Les mer »