Opptaket er i gang – Innovasjon og industrielt Internett

Nå er opptaket til høstens samlingsbaserte etter – og videreutdanning i Innovasjon og Industrielt Internett i gang. Dette kan være den viktigste etter- og videreutdanningen du som leder har vært …

 

Nå er opptaket til høstens samlingsbaserte etter – og videreutdanning i Innovasjon og Industrielt Internett i gang. Dette kan være den viktigste etter- og videreutdanningen du som leder har vært med på. Forstå digitaliseringen og den radikale innovasjonen som skjer.

Utdanningen er et samarbeid mellom HiMolde, ProtoMore og iKuben, og initiativet kommer fra industrien selv. Studiet gir 15 studiepoeng på masternivå (oppfølging til våren med 15 nye poeng for dem som går videre) og er samlingsbasert slik at det kan gjøres ved siden av full driv i jobben.

Målgruppen er ledere og mellomledere med ansvar for strategi og utvikling i alle virksomheter som opplever at digitaliseringen påvirker fremtidige satsinger.
Her finner du mer informasjon og din invitasjon til å delta.

Her kan du gå direkte til HiMolde sine sider for mer info og SØKNADSKJEMA.

Dette er andre oppstart, se hva noen av deltagerne på fjorårets gruppe sier om utdanningen her

Del artikkelen:

Vi søker ny medarbeider

Vi søker en ny forretningsutvikler til vårt team. Dette er en mulighet til å få være med å utvikle fremtidens arbeidsplasser og hjelpe frem gründere i vår region. Dersom du tenker at ... Les mer »

Det virker!

Vi har tidligere delt gladsaken om rekorden for SIVA-inkubatorene, og her er oppfølgeren med dokumentasjon. En del av dette bildet er vår SIVA-inkubator i ProtoMore StartUP. Virkemidler som innebærer bruk ... Les mer »

Rekord for SIVA-inkubatorene

ProtoMore StartUP har SIVA inkubator, og er en del av  den gode nyheten som SIVA i dag kunne slippe på sine nettsider. Dette bekrefter også vår oppfatning av økt aktivitet og ... Les mer »

Satelittdata, hva kan det brukes til?

ProtoMore var arena når iKuben i samarbeid med Norsk Romsenter inviterte til workshop om bruk av satellittdata i kommersielle tjenester. Det er enorme mengder data tilgjengelig i flere formater. Bruksområdene ... Les mer »

ProtoMore og iKuben nominert til Sivaprisen 2017

Dette ser vi som en gledelig anerkjennelse av den jobben som gjøres av alle i miljøet! Både ansatte, gründere og iKuben-bedriftene deler denne prisen. Det er samspillet som gjør oss ... Les mer »

iKuben og Eyde sammen om bærekraft i innovasjon

Det siste året har iKuben og Eyde-klyngen bygget et samarbeid rundt innovasjon og bærekraft i industrien. Innovasjon Norge støtter nå prosjektet «Bærekraft og Innovasjon» for at klyngene sammen skal utvikle god metodikk som gjør om ord ... Les mer »

Molde VGS på besøk

Alltid kjekt med elever fra videregående skole på besøk, og denne gangen var det elver fra Molde VGS som hadde en dag i ProtoMore. Klassen var sammensatt av elever fra ... Les mer »

Finansminister Siv Jensen besøker ProtoMore og iKuben

Tirsdag 14. februar var Siv Jensen på besøk hos iKuben og ProtoMore. Det er viktig for oss å formidle hva vi mener skal til for å fremme radikal innovasjon i ... Les mer »

Stadig mer populær Gründerfrokost

En fredag i måneden arrangerer ProtoMore Gründerfrokost i InnovasjonsLABen. Dette har nå etablert seg som et møtepunkt og en læringsarena for stadig flere. Tema er ulikt fra gang til gang, ... Les mer »

AKTUELT ARKIV

 • juli 2017
 • juni 2017
 • mai 2017
 • april 2017
 • mars 2017
 • februar 2017
 • januar 2017
 • desember 2016
 • november 2016
 • september 2016
 • mai 2016