Rekord for SIVA-inkubatorene

ProtoMore StartUP har SIVA inkubator, og er en del av  den gode nyheten som SIVA i dag kunne slippe på sine nettsider. Dette bekrefter også vår oppfatning av økt aktivitet og …

 

ProtoMore StartUP har SIVA inkubator, og er en del av  den gode nyheten som SIVA i dag kunne slippe på sine nettsider. Dette bekrefter også vår oppfatning av økt aktivitet og økende pågang om å bli en del av vårt inkubatormiljø. Det er enormt gledelig å få bekreftet veksten på landsbasis i gode tall.

I en tid med stort behov for omstilling og nyetableringer, har satsingen i SIVA vært betydelig.

SIVA skriver på sine sider: Analyser av bedriftene som er eller har vært en del av Sivas inkubasjonsprogram siden 2013 viser at disse har en akkumulert omsetning og verdiskaping på henholdsvis 12,9 og 2,6 mrd. kroner (2012-2015). Over halvparten av bedriftene opplever årlig vekst i omsetning og verdiskaping i denne perioden. I 2016 innførte SIVAnye retningslinjer for fordeling av tilskudd samtidig som programmene ble styrket med 35 millioner kroner. Dette, sammen med en profesjonalisering hos selskapene, har gitt resultater.
Les artikkelen og se flere gledelige tall fra SIVA HER

Og satsingen har tydelig virket. Vi er stolte av å være SIVApartner, og gleder oss over tallene sammen med resten av sivafamilien. Bedriftene som er eller har vært en del av Sivas inkubasjonsprogram har siden 2013 hatt en en akkumulert omsetning og verdiskaping på henholdsvis 12,9 og 2,6 mrd. kroner (2012-2015). Dette er et viktig bidrag til Norge i omstilling.

Du kan lese mer om noen av de nye bedriftene som er i vår inkubator for tiden HER.

Så hva inneholder Inkubatorprogrammet hos oss?
Hos oss kan du få hjelp til å realisere din idé gjennom tett faglig oppfølging, tilgang til verdifulle nettverk og ikke minst fellesskap med andre gründere. Alle våre StartUp bedrifter får tilgang til ProtoMore lokalene og arbeidsplass 24 timer i døgnet. Her vil du oppleve et faglig fellesskap med andre mennesker som er engasjert i innovasjon og næringsutvikling. Våre rådgivere jobber målrettet med din bedrift og hjelper til med både strategisk utvikling og praktiske problemstillinger rundt selskapsetablering og -drift. ProtoMore er en del av SIVAs nasjonale inkubatorprogram, noe som gjør at vi kan tilby gründerbedrifter sterkt subsidierte tjenester.

Del artikkelen:

Satelittdata, hva gjør vi med det?

ProtoMore var arena når iKuben i samarbeid med Norsk Romsenter inviterte til workshop om bruk av satellittdata i kommersielle tjenester. Det er enorme mengder data tilgjengelig i flere formater. Bruksområdene ... Les mer »

ProtoMore og iKuben nominert til Sivaprisen 2017

Dette ser vi som en gledelig anerkjennelse av den jobben som gjøres av alle i miljøet! Både ansatte, gründere og iKuben-bedriftene deler denne prisen. Det er samspillet som gjør oss ... Les mer »

iKuben og Eyde sammen om bærekraft i innovasjon

Det siste året har iKuben og Eyde-klyngen bygget et samarbeid rundt innovasjon og bærekraft i industrien. Innovasjon Norge støtter nå prosjektet «Bærekraft og Innovasjon» for at klyngene sammen skal utvikle god metodikk som gjør om ord ... Les mer »

Molde VGS på besøk

Alltid kjekt med elever fra videregående skole på besøk, og denne gangen var det elver fra Molde VGS som hadde en dag i ProtoMore. Klassen var sammensatt av elever fra ... Les mer »

Finansminister Siv Jensen besøker ProtoMore og iKuben

Tirsdag 14. februar var Siv Jensen på besøk hos iKuben og ProtoMore. Det er viktig for oss å formidle hva vi mener skal til for å fremme radikal innovasjon i ... Les mer »

Stadig mer populær Gründerfrokost

En fredag i måneden arrangerer ProtoMore Gründerfrokost i InnovasjonsLABen. Dette har nå etablert seg som et møtepunkt og en læringsarena for stadig flere. Tema er ulikt fra gang til gang, ... Les mer »

SHM med AR-opplæring – ProtoMore har vært en suksessfaktor

SHM Solutions utvikler nå løsninger for fjernsupport og fjernopplæring i havbruk. Mye av grunnlaget for tjenestene er lagt i ProtoMore InnovasjonsLAB og med støtte fra iKuben. Innovasjonsleder i SHM, Arild Hoksnes ... Les mer »

HURRA! ProtoMore har bursdag!

26. januar 2017 feirer ProtoMore InnovasjonsLAB 1 år!! Og for et år det har vært. Fra åpningsfesten og frem til nå har ca 3500 personer vært inn innom. Vi har ... Les mer »

Høgskolen i Molde med undervisning i ProtoMore

Denne våren starter Høgskolen i Molde eget fag for Design Thinking som en del av Bachelorstudiet for økonomi og administrasjon. Undervisningen skjer i ProtoMore InnovasjonsLAB og foreleses av vår fasilitator ... Les mer »