Tilbyr IPR-rådgivning til gründere i hele regionen

ProtoMore StartUP har inngått et samarbeid med Onsagers om IPR rådgiving. De vil månedlig være tilgjengelig for rådgivning i ProtoMore, der gründere fra hele regionen kan få avklart konkrete spørsmål …

 

ProtoMore StartUP har inngått et samarbeid med Onsagers om IPR rådgiving. De vil månedlig være tilgjengelig for rådgivning i ProtoMore, der gründere fra hele regionen kan få avklart konkrete spørsmål de har omkring patent, designbeskyttelse og varemerke mm.

Onsagers har tidligere holdt innlegg på en av våre godt besøkte gründerfokoster, og har gjennom relasjoner over tid, lært miljøet vårt og kjenne. De har skrevet om innovsjonsLABen vår, og arbeidet vi gjør der med Rapid Prototyping, det kan du lese i en artikkel på deres sider HER.  De har truffet tema godt, og det er anbefalt lesning dersom man vil vite mer om hva Rapid Prototyping er, og hvordan det jobbes med denne metoden andre steder.

Spesialisert rådgivingstjeneste på IPR vil være en styrke for vårt miljø, og vi ønsker å tilby dette til gründerne i regionen som kan melde seg på gjennom sitt HoppID kontor i sin kommune.  Tjenesten vil være gratis. Vi ser frem til samarbeidet  og det gjør også Onsagers, ifølge artikkelen på deres sider. Alt tyder altså på at samarbeidet skal bli godt.

«Vi ser frem til videre samarbeid med ProtoMore, som har en tidsriktig tilnærming til å løfte frem nye ideer raskere og mer kostnadseffektivt. Vi vil bidra med å beskytte de immaterielle verdiene som kommer ut av disse ideene. I likhet med ProtoMore, er vi i Onsagers opptatt av å vurdere bedriftens forretningmodell, og vi tilpasser vår IP-rådgivning deretter.»

Hva er IPR? her er Innovasjon Norge sin definisjon:

IPR er en forkortelse for Intellectual Property Rights, eller på norsk: immaterielle rettigheter. Det refererer til beskyttelse av oppfinnelser, forfatter- og kunstnerarbeid, symboler, navn, logoer, design og andre innovasjoner. IPR inkluderer industrielle (registrerbare) rettigheter (patent, varemerke og design) og åndsverk, opphavsrett, domener, forretningshemmeligheter med mer.

Del artikkelen:

Vi søker prosessleder

Ønsker du å jobbe sammen med oss i ProtoMore? Aktiviteten øker, og vi trenger flere dyktige medarbeidere i vår InnovasjonsLAB. Prosessleder  ProtoMore ser nå etter en initiativrik prosessleder av omstillingsprosesser ... Les mer »

Spennede muligheter med VR og AR

Glamox hadde denne uken workshop sammen med Thing og Axbit for å se på hvilke muligheter som ligger i AR og VR teknologi, og for å tenke sammen om hva ... Les mer »

iKuben blir NCE!

iKuben ble mandag tildelt status som Norwegian Centre of Expertise (NCE) Dette er en fortjent anerkjennelse for den jobben som iKuben har gjort gjennom årene som Arenaklynge. ProtoMore er med ... Les mer »

Vi forsterker laget

Økt aktivitet gir mange oppgaver, og behov for flere folk. ProtoMore utvider derfor arbeidsstokken med Henning Eik Tomren i stilling som forretningsutvikler. Henning starter hos oss 1. desember, vi gleder ... Les mer »

Avspark for kurs i ProtoMore-metoden

Det første rendyrka kurset i ProtoMore-metoden er i gang i innovasjonsLABen. Kursdeltagerne er fra næringslivet både i og utenfor iKuben. Vi har også med deltagere fra andre klyngemiljøer, som ønsker ... Les mer »

Digitalisering i praksis – hvem er på campus?

Under iKubenkonferansen «Digitalisering i industriell praksis» vant Studentsamskipnaden i Molde prisen for beste idé knyttet til hvordan bruke digital teknologi for forbedring av egen virksomhet. Premien var en workshop i ... Les mer »

Har du en idé verdt 1 million?

Og er du klar til å satse på den? ProtoMore samarbeider med Sparebanken Møre som står parat til å dele ut en million til den beste ideen gjennom stipendet NÆRINGSTEFT. ... Les mer »

Hvordan gå fra idè til innovasjon?

Hvordan kommer en god idé seg videre fra et klokt hode til realisering i en bedrift? 12 bedrifter samlet seg i ProtoMore InnovsjonsLAB for å jobbe med hvordan vi sammen ... Les mer »

Så enkelt og så komplisert – Big Data-kurs

Det handler om å forstå hva Big Data egentlig er, hvordan det kan anvendes, og ikke minst, hvordan komme i gang med det man har. Så enkelt og så komplisert. Fem ... Les mer »

AKTUELT ARKIV

 • november 2017
 • oktober 2017
 • september 2017
 • juni 2017
 • mai 2017
 • april 2017
 • mars 2017
 • februar 2017
 • januar 2017
 • desember 2016
 • november 2016
 • september 2016
 • mai 2016